BEMUTATKOZÁS

Árváné Dr. Ványi Georgina

ügyvezető

szervezet és vezetőfejlesztő tanácsadó, ACC

Végzettségem szerint agrárközgazdász vagyok, menedzsment tudományokból, azon belül marketingből doktoráltam. Az üzleti felsőoktatásban dolgoztam 18 évig, ott találtam rá a coaching módszertanára, aminek alkalmazásával szinte exponenciális fejlődéseknek voltam tanúja egyetemi hallgatók vállalkozóvá válásának támogatása közben, ez a képzés a Team Academy Debrecen volt.
2014 óta az üzleti szférában is tevékenykedem. Időközben a szervezetek, valamint az emberek és a vezetők, vállalkozók fejlesztése hivatásommá vált.
Munkám során az jelenti a legnagyobb örömöt, amikor az ügyfél képes arra, hogy céljai elérése érdekében jóval tudatosabbá válva tudjon alkalmazkodni új helyzetekhez, változtasson a szemléletén, és ezáltal váljon sikeresebbé és elégedettebbé. Mindehhez elengedhetetlen volt az a személyes önismereti út, melyet jómagam is bejártam és járok, ami az energiát és a hitelességet adja nap, mint nap az ügyfelek támogatásához.
A szervezetek és a vezetők fejlesztésén túlmenően sokféle projektben dolgozom, működök közre. Ilyen projekt például a 2020-ban induló MOST Debrecen workshopsorozat, az IGEN Debrecen, de oktatói szemléletformáló programokat is tartok egyetemi oktatóknak.

Iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli tanulmányaim

2020 Coach szakirányú továbbképzés, Debreceni Egyetem Műszaki Kar – folyamatban
2019 Team és csoport coach képzés, Legacy
2016 ICF ACC akkreditáció
2015 Coach képzés, Legacy
2014 Tréner, Team coach, Facilitátor képzés, Legacy2013 Team Academy Team coach, Partus Oy, Finnország
2011 Szervezés és menedzsment tudományok PhD, Debreceni Egyetem Ihrig Károly Doktori Iskola
2004 Jogi szakokleveles mérnök, ELTE ÁJK JTI
2001 Gazdasági agrármérnök, Debreceni Egyetem