SZOLGÁLTATÁSOK

A cég fő profilja a vezető- és menedzserfejlesztés. Miden esetben a komplex megoldásokban hiszek: készségfejlesztés tréningekkel, egyéni fejlesztéssel, valamint utánkövetés-coachinggal érem el a fejlődést.

Szolgáltatásaimat azoknak a kis- és középvállalkozásoknak ajánlom, akik legalább közép- és felsővezetői réteggel rendelkeznek, és fontos számukra a folyamatos fejlődés. Az olyan vezetők által vezetett vállalkozásoknak, akik a life-long learning elkötelezett hívei, és érzik azt, hogy szeretnének és tudnának is még fejlődni, ők is és a vállalkozásuk is, de egyedül ezt nem tudják kivitelezni. Ehhez tudok számukra megalapozott és személyre szabott segítséget nyújtani.

Szervezetfejlesztés

Gondosan megtervezett folyamat a vállalkozás, szervezet valós igényein alapulva, a hatékonyabb és eredményesebb működés érdekében.

Soft skill tréningek

Alapvetően kompetenciafejlesztés, ami által még a munkahelyi légkör, a munkatársak közötti kommunikáció és az együttműködés is javul, erősödik a vállalkozás iránti lojalitás, a motiváció és a hatékonyság.

Business coaching

Nem tanácsadás, nem egy szimpla beszélgetés, nem terápia, hanem egy személyre szabott, célfókuszú támogatás. Általa sikeresebbé válhatsz, hatékonyabban fogod megoldani a problémáidat.

Vezetőfejlesztő programok

A született vezetőknek is van szüksége arra, hogy tudatosan fejlessze önmagát a saját és a kollégák eredményessége érdekében!

Csapatépítő, együttműködést fejlesztő tréning

A projektek sikeressége döntő többségében a csapatmunkán és az együttműködés minőségén áll vagy bukik, ehhez egy-egy jó közös élmény is segítség, de legtöbbször nem elég a tartós előrelépéshez. Ehhez több kell.

Workshop facilitálás

Közös gondolkodások, megbeszélések, stratégia alkotási folyamatok facilitálásával a cél mindig szem előtt marad, valódi részvétel és bevonódás történik és az eredmények is biztosan rögzítve lesznek!